Magazinele PPC vor fi închise în data de 1 Mai și în perioada Paștelui

29 aprilie 2024

Program magazinele PPC – 1 Mai și în perioada Paștelui

București – Magazinele PPC  Energie și PPC  Energie  Muntenia vor fi închise miercuri, 1 Mai 2024, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold. 

În celelalte zile, magazinele PPC  Energie vor funcţiona după programul obişnuit.

Baia Mare, Bistrița, Oradea și Satu Mare

Magazinele PPC  Energie din Baia Mare, Bistrița, Oradea și Satu Mare vor fi închise miercuri, 1 Mai 2024, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold.  

În celelalte zile, magazinele PPC  Energie vor funcţiona după programul obişnuit.

Braşov, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Sfântu Gheorghe și Târgu Mureș

Magazinele PPC  Energie din Braşov, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Sfântu Gheorghe și Târgu Mureș vor fi închise miercuri, 1 Mai 2024, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold. 

În celelalte zile, magazinele PPC  Energie vor funcţiona după programul obişnuit.

Cluj, Sibiu și Zalău

Magazinele PPC  Energie din Cluj, Sibiu și Zalău vor fi închise miercuri, 1 Mai 2024, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold. 

În celelalte zile, magazinele PPC  Energie vor funcţiona după programul obişnuit.

Bacău, Focşani, Galați, Piatra Neamț și Roman

Magazinele PPC  Energie din Bacău, Focşani, Galați, Piatra Neamț și Roman vor fi închise miercuri, 1 Mai 2024, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold. 

În celelalte zile, magazinele PPC  Energie vor funcţiona după programul obişnuit.

Alexandria, Craiova, Pitești și Slatina

Magazinele PPC  Energie din Alexandria, Craiova, Pitești și Slatina vor fi închise miercuri, 1 Mai 2024, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold. 

În celelalte zile, magazinele PPC  Energie vor funcţiona după programul obişnuit.

Brăila, Buzău, Ploiești și Târgoviște

Magazinele PPC  Energie din Brăila, Buzău, Ploiești și Târgoviște vor fi închise miercuri, 1 Mai 2024, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold. 

Drobeta-Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu

Magazinele PPC  Energie din Drobeta-Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu vor fi închise miercuri, 1 Mai 2024, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold. 

În celelalte zile, magazinele PPC  Energie vor funcţiona după programul obişnuit.

Judeţele Timiş, Caraş–Severin, Arad şi Hunedoara

Magazinele PPC  Energie din judeţele Timiş, Caraş–Severin, Arad şi Hunedoara vor fi închise miercuri, 1 Mai 2024, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold. 

În celelalte zile, magazinele PPC  Energie vor funcţiona după programul obişnuit.

Judeţele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea

Magazinele PPC  Energie din judeţele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea vor fi închise miercuri, 1 Mai 2024, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold. 

În celelalte zile, magazinele PPC  Energie vor funcţiona după programul obişnuit.

Botoşani, Iaşi, Rădăuți, Suceava și Vaslui

Magazinele PPC  Energie din Botoşani, Iaşi, Rădăuți, Suceava și Vaslui vor fi închise miercuri, 1 Mai 2024, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold. 

În celelalte zile, magazinele PPC  Energie vor funcţiona după programul obişnuit.

Municipiul Bucureşti și din judeţele Giurgiu și Ilfov

Magazinele PPC  Energie  Muntenia din municipiul Bucureşti și din judeţele Giurgiu și Ilfov vor fi închise miercuri, 1 Mai 2024, respectiv în intervalul 3-6 mai, în perioada Paștelui, zile libere legale. Serviciul de call center va fi disponibil în acest interval numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold. 

În celelalte zile, magazinele PPC  Energie  Muntenia vor funcţiona după programul obişnuit.

Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale și nu necesită deplasarea în magazinele PPC  Energie sau PPC  Energie  Muntenia. De aceea, recomandăm clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.

Astfel, clienții au la dispoziție două variante simple pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă: pe mail sau prin sms, sau pot opta pentru descărcarea copiei facturii de aici.

Indexul de energie electrică sau gaz poate fi transmis online folosind secțiunea Index din cadrul aplicației myPPC sau de pe pagina web https://myppc.ppcenergy.ro/. De asemenea, pentru a trimite indexul pentru energie electrică clienții pot apela (în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură) numărul de telefon gratuit  0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977. Toate detaliile despre transmiterea indexului sunt disponibile aici – https://www.ppcenergy.ro/servicii-digitale/transmitere-index/?ppc-energie

Pentru a intra în contact cu un consultant PPC  Energie  Muntenia sau PPC  Energie, clienții pot utiliza numărul de telefon 021.9977 (cu tarif normal, apelabil din România și din străinătate) în timpul programului, respectiv L-V: 8:00 – 20:00. La aceste numere pot fi aflate informații despre facturi și sold, despre contract, pot fi activate servicii precum factura electronică și altele.

Mai mult, clienții pot alege să utilizeze aplicația myPPC, care poate fi activată cu ușurință fie online, la adresa https://myppc.ppcenergy.ro/, fie prin descărcarea aplicației pentru telefonul mobil în mod gratuit, de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery. Prin intermediul acesteia, clienții pot primi și plăti facturile de energie electrică sau gaze naturale, își pot înregistra indexul sau verifica balanța de plată. De asemenea, în aplicație sunt disponibile ofertele comerciale, astfel că atât clienții existenți, cât și cei potențiali au posibilitatea de a transmite online solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau de gaze naturale.

Plățile se vor putea efectua online, prin direct debit sau transfer bancar sau din aplicația myPPC. Pentru clienții care prefera plata numerar, există automate de plată de tip self-pay, amplasate în magazinele PPC  Energie din București și zece județe (Arad, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Timiș și Tulcea), precum și în rețelele de magazine Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland și în alte magazine alimentare.

Detalii despre partenerii bancari și comerciali ai PPC  Energie  Muntenia și PPC  Energie se regăsesc pe factura de energie electrică, precum și aici.

Comunicat de presă

10 aprilie 2024
Magazinele PPC vor fi închise în data de 1 Mai și în perioada Paștelui
Comunicat de presă
10 aprilie 2024
pdf (694,82 KB)