Actualizare date

Validează sau actualizează datele tale personale

Actualizarea datelor personale este importantă, pentru că astfel te asiguri că primești informații relevante din piața de energie.

Actualizează datele personale

Cum și de ce să-ți actualizezi datele personale

Actualizarea datelor personale este importantă, pentru că astfel te asiguri că primești informații relevante din piața de energie. Menține informațiile personale la zi și poți primi oferte personalizate, notificări despre servicii noi, precum și despre schimbările tarifare.

Motive principale

Îți actualizezi periodic datele personale și astfel te asiguri că toate informațiile relevante, referitoare la contractul tău de energie sau gaze naturale, ajung la tine în timp util.
Când datele tale personale sunt la zi, te asiguri că vei primi cele mai noi informații din piața de energie, exact atunci când ai nevoie.
Este important ca datele personale să fie actualizate periodic, conform legislației în vigoare.

Actualizează-ți datele personale online, rapid și simplu

Nu uita să ai la îndemână codul de plată și codul de client, pe care le găsești pe factura de energie sau gaze naturale.

Cât de des trebuie actualizate datele personale?

Datele personale trebuie actualizate de fiecare dată când există anumite modificări ale datelor de identitate sau ale datelor de contact.

Schimbarea cărții de identitate a titularului contractului sau a reprezentantului legal (în cazul clienților business), precum și a documentelor relevante pentru identificarea unei societății, dar și modificarea numărului de telefon și/sau a adresei de e-mail cer actualizarea datelor personale.

Validează periodic datele de contact și în felul acesta te asiguri că informația corectă va ajunge la tine, de fiecare dată, în cel mai scurt timp.

Cum pot fi actualizate datele personale?

Actualizarea datelor personale este un proces rapid și simplu. Pentru a face modificări ale datelor de identitate sau ale celor de contact, este suficient să accesezi linkul de actualizare a datelor personale. Pentru a începe actualizarea datelor personale, vei avea nevoie de Codul de client și Codul de plată (le găsești pe prima pagină a facturii). Odată ce introduci aceste informații, faci totul în 3 pași simpli:

  1. alegi secțiunea pe care vrei să o actualizezi/validezi;
  2. fotografiezi sau încarci poza cu documentele relevante (cartea de identitate pentru persoanele fizice, CUI și împuternicire pentru persoanele juridice);
  3. verifici și confirmi corectitudinea datelor înainte de a le confirma.