PPC Simplu

Cu PPC Simplu, ai preț plafonat pentru energie electrică timp de 12 luni, servicii de consultanță și acces gratuit în aplicația myPPC.

Aplică acum

PPC Simplu

Beneficii principale

Preț plafonat pentru energia electrică
Beneficiezi de un preţ al energiei maxim plafonat, pe întreaga perioadă de valabilitate a OUG 27/2022.
Servicii de consultanță
Echipa noastră de specialişti îți răspunde în orice moment solicitărilor legate de energie electrică.
Facturi detaliate, cu evidenţierea costurilor
Gestionezi mai ușor consumul de energie când știi exact care sunt costurile. Pe fiecare factură găsești informații despre consumul lunar.
Aplicația myPPC, disponibilă nonstop
Accesezi gratuit aplicația myPPC, oricând și de oriunde. De pe mobil sau de pe orice browser, vezi și plătești facturile, transmiți indexul, compari consumul și urmărești evoluția de la o lună la altă.

Preț maxim facturat: 1,00 lei/kWh

Este aplicabil anumitor categorii de operatori economici, pentru consumul lunar, integral sau parțial (85%), conform schemei de sprijin stabilite prin OUG 27/2022 cu modificările și completările ulterioare.

Preț maxim facturat: 1,30 lei/kWh

Este aplicabil anumitor categorii de operatori economici, pentru consumul lunar integral sau parțial (diferența de consum lunar pentru clienții care beneficiază de prețul de 1,00 lei/kWh pentru 85% din consum), conform schemei de sprijin stabilite prin OUG 27/2022 cu modificările și completările ulterioare.

Solicită o ofertă de energie electrică

Accesează chat-ul din colțul dreapta jos și un reprezentant de vânzări te va contacta în cel mai scurt timp.

Intrebari frecvente

De ce să instalez aplicația myPPC?
Aplicația myPPC este disponibilă nonstop, în mod gratuit. Oricând, de oriunde, ai acces în timp real la contul myPPC, prin aplicația mobilă, unde găsești informații despre facturi și plăți.
Descarcă myPPC
Cum pot plăti factura la gaze naturale?
Factura la gaze naturale o poți primi fie în format fizic, prin intermediul Poștei Române, fie în format electronic, prin e-mail sau prin SMS. Plata o poți face prin diferite modalități de plată.
Modalități de plată factură
Ce înseamnă plafonarea prețului?
În perioada 1 ianuarie 2023 – 31 martie 2025, toți clienții beneficiază de plafonarea prețului energiei electrice, conform OUG 27/2022, cu modificările și completările ulterioare. Prețurile finale facturate conțin componenta de energie electrică, precum și toate taxele reglementate, inclusiv TVA.
Plafonare

Documente utile

30 iunie 2024
Ofertă
Valabilă până la
30 iunie 2024
pdf (336,57 KB)