Schimbare titular

Informații despre schimbarea titularului unui contract

Te-ai mutat în casă nouă și vrei să devii titularul contractului existent sau, pur și simplu, ai nevoie să schimbi titularul unui contract? Acum poți face totul online!

Tot ce trebuie să știi despre schimbarea titularului unui contract

Te-ai mutat în casă nouă și vrei să devii titularul contractului existent sau, pur și simplu, ai nevoie să schimbi titularul unui contract? Acum poți face totul online!

Fie că tocmai ți-ai cumpărat o casă nouă și vrei să devii titularul contractului de energie electrică sau gaze naturale, fie că ai moștenit sau ai primit printr-o donație o locuință ori un spațiu racordat la instalația de energie sau gaze naturale, poți schimba titularul de contract, online, simplu și rapid.

Pentru a realiza schimbarea titularului de contract, în mod digital, este nevoie să parcurgi pașii contractării online pentru un produs de energie electrică și/sau gaze naturale.

Când e necesar să schimbi titularul unui contract?

Schimbarea titularului unui contract de furnizare energie electrică sau gaze naturale poate avea loc în diverse situații:

  • când se modifică parțial sau total identitatea clientului;
  • când se preia un contract prin cumpărare, moștenire sau donație a unei locuințe sau a unui spațiu deja racordat.

În niciuna dintre aceste situații, nu este necesară nicio modificare a instalației electrice sau a celei de gaze naturale, la schimbarea titularului contractului.

Este important ca numele tău să fie pe contract, pentru că astfel poți lua deciziile potrivite pentru tine.

Ca titular de contract, tu decizi întotdeauna ce ofertă este mai potrivită pentru tine, alegi formatul în care dorești să primești factura, iar noi ne asigurăm că trimitem către tine informații și oferte personalizate.

Poți trece rapid contractul pe numele tău, online, fără să te deplasezi.

Cum soliciți schimbarea titularului unui contract?

Solicitarea schimbării titularului unui contract o faci online, în câteva minute. Asigură-te că ai la îndemână următoarele documente: actul de identitate și ultima factură a locului de consum pentru care vrei să faci schimbarea de titular. Odată ce contractul va fi gata, vei primi un e-mail în care te anunțăm că procesul este finalizat.