Unul dintre cele șase magazine PPC Energie Muntenia din municipiul Bucureşti are o nouă adresă

30 mai 2024

Unul dintre cele șase magazine PPC Energie Muntenia din municipiul Bucureşti are o nouă adresă

București – Începând cu data de 30 mai 2024, magazinul PPC Energie Muntenia care funcționa la adresa Șoseaua Pantelimon nr. 253, este relocat în Galeriile Titan (spațiul comercial E0/07), strada Liviu Rebreanu, nr. 6 A,  sector 3.  

Situat într-un spațiu modern, într-o zonă accesibilă, centrul PPC de relații cu clienții din Galeriile Titan va funcționa în intervalul L-V: 09.00 – 20.00 și S: 09.00 – 14.00. Clienții beneficiază, din partea consultanților PPC Energie Muntenia, de recomandări privind contractele și produsele companiei, clarificări privind facturile și orice alte aspecte privind activitatea de furnizare a energiei electrice și a gazelor naturale. În centrul de relații cu clienții pot fi efectuate și plăți la automatul de tip self-pay.

Clienții care preferă interacțiunile față în față, pot vizita oricare dintre cele șase magazine PPC Energie Muntenia din municipiul Bucureşti. Harta acestora este disponibilă aici. Prin intermediul rețelei de magazine moderne, răspundem nevoilor consumatorului de astăzi preocupat de economisirea energiei: eficiență și sustenabilitate. Portofoliul cuprinde astfel și produse și servicii cu valoare adăugată care le oferă clienților confort și siguranță.

Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate prin canale digitale și astfel nu este necesară deplasarea în magazinele PPC Energie Muntenia. De aceea, compania recomandă clienților să folosească opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.

În ceea ce privește modalitatea de primire a facturii, clienții au la dispoziție două variante simple pentru a primi factura electronică, imediat ce a fost emisă: pe mail sau prin sms. De asemenea pot opta pentru descărcarea copiei facturii de aici.

Indexul de energie electrică sau gaz poate fi transmis online folosind secțiunea Index din cadrul aplicației myPPC sau de pe pagina web https://myppc.ppcenergy.ro/. De asemenea, pentru a trimite indexul pentru energie electrică clienții pot apela (în timpul perioadei de telecitire specificată pe factură) numărul de telefon gratuit  0800.07.08.09 sau numărul cu tarif normal 021.9977. Toate detaliile despre transmiterea indexului sunt disponibile aici.

Pentru a intra în contact cu un consultant PPC Energie Muntenia, clienții pot utiliza numărul de telefon 021.9977 (cu tarif normal, apelabil din România și din străinătate) în timpul programului, respectiv L-V: 8:00 – 20:00 (cu excepția sărbătorilor legale). La acest număr pot fi aflate informații despre facturi și sold, despre contract, pot fi activate servicii precum factura electronică și altele.

Mai mult, clienții pot alege să utilizeze aplicația myPPC, care poate fi accesată cu ușurință fie online, la adresa https://myppc.ppcenergy.ro/, fie prin descărcarea aplicației pentru telefonul mobil în mod gratuit, de pe App Store, Google Play sau Huawei AppGallery. Prin intermediul acesteia, clienții pot primi și plăti facturile de energie electrică sau gaze naturale, își pot înregistra indexul sau verifica balanța de plată. De asemenea, în aplicație sunt disponibile ofertele comerciale, astfel că atât clienții existenți, cât și cei potențiali au posibilitatea de a transmite online solicitări de încheiere a unui contract de furnizare de energie electrică sau de gaze naturale.

Plățile se vor putea efectua online, prin direct debit sau transfer bancar sau din aplicația myPPC. Pentru clienții care prefera plata numerar, există automate de plată de tip self-pay, amplasate în magazinele PPC Energie din București și zece județe (Arad, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Timiș și Tulcea), precum și în diverse rețele de magazine. Detalii despre partenerii bancari și comerciali ai PPC Energie Muntenia se regăsesc pe factura de energie electrică, precum și aici.

Comunicat de presă

30 mai 2024
Unul dintre cele 6 magazine PPC Energie Muntenia din Bucureşti are o nouă adresă
Comunicat de presă
30 mai 2024
pdf (502,47 KB)