Servicii pentru afacere

Iluminat inteligent pentru afacerea ta

Alege soluții de iluminat LED de înaltă eficiență și durabilitate care satisfac nevoile și dorințele fiecărui tip de afacere.

Iluminat inteligent pentru afacerea ta

Instalarea sau modernizarea sistemului de iluminat eficient din punct de vedere energetic și integrarea lui cu alte soluții deținute este una dintre cele mai eficiente modalități de a reduce costurile cu energia și, in acelasi timp, sa reduci amprenta de carbon generată de afacere.

Principalii pași:

Pasul 1
Consultanții noștri vor analiza oportunitățile de instalare a unui sistem inteligent de iluminat LED.
Pasul 2
Inginerii specializați vor proiecta sistemul ținând cont de organizarea spațiului de lucru, de nevoile personalului și ale proceselor de business.
Pasul 3
Implementarea și punerea în funcțiune a soluției agreate.
Pasul 4
Mentenanța periodică pe toată durata de garanție închiei procesul de adopție a unei astfel de soluții.

Întrebări frecvente

Este această investiția benefică pentru afacerea mea?
Inițiativele de eficiență energetică pot aduce diverse beneficii dincolo de câștigurile financiale: atragerea chiriașilor de calitate dedicați obiectivelor de sustenabilitate, atenuarea riscurilor de securitate (iluminat exterior), conformitatea cu normele în vigoare, imagine pe piață îmbunătățită. Pe scurt, protejarea proprietații de pierderi și penalitați și consolidarea valorii acesteia.
Este timpul ca afacerea mea să treacă la iluminat LED?
În cazul trecerii la iluminat cu LED, momentul schimbării este mult mai important decât alegerea de a schimba sau nu sistemul tradițional cu unul tip LED. Nu există timp mai bun ca acum pentru a începe să te uiți la opțiunile existente de design și implementare de soluții de iluminat eficient din punct de vedere energetic, mai ales dacă factura ta de electricitate este mare sau ești nemulțumit de planul actual de iluminat.