Modalități alternative de promovare a produselor

Ajungem alături de clienții nostri prin mai multe canale alternative de promovare pe care le utilizăm pentru a face cunoscute produsele și serviciile PPC.

Cum promovăm produsele și serviciile PPC prin modalități alternative?

Ajungem alături de clienții nostri prin mai multe modalități alternative de promovare pe care le utilizăm pentru a face cunoscute produsele și serviciile PPC.

Telefonic – cu ajutorul partenerilor noștri de telesales, stabilim un contact direct cu potențialii clienți, răspundem la întrebările consumatorilor și oferim informații suplimentare despre produsele și serviciile PPC. ‌

Door to door – venim alături de clienți prin intermediul colegilor aflați pe teren, care ne ajută să construim o relație solidă cu beneficiarii finali, oferind o experiență de cumpărare personalizată. ‌

În magazine – colegii noștri din magazinele din București și din țară sunt alături de clienți pentru a-i sprijini în toate situațiile în care au nevoie de ajutor și pentru a le prezenta cele mai bune oferte din portofoliul PPC. În permanență ne asigurăm că selecția consultanților PPC este atent realizată și că toți colegii noștri sunt instruiți corespunzător pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate.