Răzvan Popescu

Director Financiar (CFO)

Răzvan Popescu

Director Financiar (CFO)

Răzvan Popescu este Director Financiar, fiind responsabil de activitățile financiare, contabile, fiscale, de control al riscurilor, de planificare și control, de atragerea de finanțări din fonduri europene.

Răzvan s-a alăturat grupului Enel în 2011, în departamentul de Planificare și Control Investiții, iar după patru ani a devenit manager al departamentului de Planificare și Control pentru E-Distribuție – cele trei companii de distribuție a energiei electrice care administrau rețeaua electrică de distribuție în 10 județe din țară și în București.

În 2017 a acceptat o nouă provocare în cadrul grupului Enel și a preluat managementul departamentului de Planificare și Control al unei companii intrate în portofoliul Enel în statul Goias, din Brazilia. În 2020, a condus echipa de Operational Control în cadrul liniei de business Infrastructure & Networks, la Roma, iar din 2020 a reînceput să lucreze pentru grupul Enel în România.

Răzvan Popescu a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Este pasionat de călătorii și a vizitat peste 110 țări până în prezent.