Radu Brașoveanu

Director Digital Solutions

Radu Brașoveanu

Director Digital Solutions

Începând cu 2 octombrie 2023, Radu Brașoveanu este Director Digital Solutions, rol din care gestionează toate activitățile legate de ICT ale grupului de companii în România. Cu o experiență în domeniul Digital & IT de peste 26 de ani, în special în roluri de management, a activat în companii multinaționale, axate pe furnizarea de servicii complexe, într-un mediu internațional, și care au oferit o permanentă expunere la proiecte digitale ample și la inițiative majore de transformare.

Principalele industrii în care Radu și-a desfășurat activitatea sunt industria petrolului și gazelor, bancară, de dezvoltare software și de telecomunicații. În ultimii zece ani, a ocupat posturile de Digital & IT Director pentru Delgaz Grid/EON, Chief Transformation Officer în cadrul Deutsche Bank Technology Romania și Chief Information Officer la OMV Petrom Global Solutions.

Este absolvent al Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor (Universitatea Transilvania din Brașov) și al programului de MBA Româno-Canadian la Bucharest School of Management. În timpul liber, este pasionat de călătorii, sporturi și jocuri pe calculator.