Denisa Chelu

Director People & Organization

Denisa Chelu

Director People & Organization

Denisa Chelu este Director People & Organization. S-a alăturat echipei Enel România în 2018, ocupând posturile de Head of People Empowerment Competence Center (2021 – 2023), Head of Recruiting, Learning & Development (2020 – 2021) și Senior Learning and Development Specialist (2018 – 2020). În cadrul companiei, contribuie la construirea unui mediu organizațional echilibrat, în care vocea angajaților influențează strategiile de business, cu procese centrate pe nevoile clienților și echipe orientate către soluții.

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane, în special în industria bancară și în sectorul energiei, a lucrat în trecut pentru companii ca EximBank, TAROM, UTI Grup sau Adecco România.

Absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine la Universitatea din București, Denisa are certificări în HR de la CIPD Qualifications, International Association of Coaching Institutes și EXEC-EDU.

O motivează ideea că poate construi contexte și experiențe care ghidează parcursul de descoperire a potențialului la nivel de individ sau la nivel de echipe și vede provocările ca pe oportunități de a gândi un nou design de experiențe care să deschidă drumuri spre un viitor incluziv și empatic, în care tehnologia și inovația facilitează procese continue de învățare.