Adrian Dugulan

Director General PPC Renewables România

Adrian Dugulan

Director General PPC Renewables România

Adrian Dugulan este Director General al PPC Renewables România. Absolvent al Facultății de Energetică din cadrul Universității Politehnica București, a urmat în cadrul aceleiași universități un master în hidroelectrică, iar mai apoi un executive master de business development la SDA Bocconi.

Are o experiență profesională de peste 15 ani, mare parte în cadrul grupului Enel, companie căreia i s-a alăturat în primăvara anului 2011, ca Project Developer în departamentul de Business Development al Enel Green Power România.

Și-a petrecut următorii ani lucrând pentru Enel Green Power în țări din Europa și America Latină. A fost Project Developer în Chile (2014-2016), Head of Business Development Hydro în Italia (2017-2019) și Head of Business Development pentru Columbia (2019-2023).

S-a întors în țară în august 2023, ca Head of Business Development România, iar din ianuarie 2024 conduce PPC Renewables România.

Adrian vorbește engleză, spaniolă și italiană și are certificări în Managementul proiectelor, Agile working și Coaching.