Experiența PPC Renewables

Răzvan Petrache

Experiența PPC Renewables: Răzvan Petrache

Te invităm în echipa PPC Renewables România, pentru a-i cunoaște pe specialiștii cu care lucrăm. Răzvan Petrache (49 de ani) este Photovoltaic Technician.

Profil

Am o experiență de 31 de ani în domeniul electric. Am absolvit facultatea și liceul la Târgoviște. Încă din liceu mi-a plăcut fizica, iar tatăl meu lucra ca maistru electrician, așa că acest domeniu a venit ca o alegere firească pentru mine.

Job: PV Technician

Ca tehnician pentru sisteme fotovoltaice, rolul meu constă în asigurarea funcționalității centralei fotovoltaice Lumina de la Călugăreni, județul Giurgiu, în parametri normali. Pentru a avea o maximă producție, lucrăm cu aparatură de ultimă generație. Îmi doream de mult să lucrez într-o companie mare și, în momentul în care am văzut o ofertă de job, am aplicat și am fost angajat.

Renewables – un segment în continuă expansiune

Energia verde este energia viitorului. Acest domeniu de activitate este unul care va crește exponențial în următorii ani. Companiile care lucrează în domeniul energiei regenerabile sunt companii de top, vedem deja cum acest segment crește cu fiecare zi. După 22 de ani în care am lucrat în Spania și am văzut cum evoluează lucrurile acolo, am rămas plăcut impresionat că și în România se construiesc destul de multe centrale de acest fel. Suntem pe drumul cel bun!

De ce recomanzi compania în care lucrezi?

Aș recomanda PPC Renewables România și altor specialiști cu o pregătire asemănătoare, pentru că este o companie puternică, unde poți evolua pe toate planurile.

„Energia verde este energia viitorului. Acest domeniu de activitate este unul care va crește exponențial în următorii ani.”

Răzvan Petrache, Photovoltaic Technician PPC Renewables România